Over ons

Een marktplaats is een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Van oudsher gaat het om een fysieke plaats in een dorp of stad waar marktkooplieden hun waren uitstallen en verkopen aan het publiek, ook wel een marktplein of kortweg markt genoemd. De nieuwe, bredere betekenis is ontstaan door metaforisch gebruik.
Sinds heden bestaan marktplaatsen ook in uiteenlopende media. In kranten en tijdschriften en ook op het internet zijn marktplaatsen te vinden, bijvoorbeeld onder de namen Offerte aanvragen of (particuliere) Advertenties of iets wat daar op lijkt.


Deze website wordt geëxploiteerd door ICT Solutions Zeeland en Total Care Comporation.

ICT Solutions Zeeland is Sinds 2005 al we actief op internet met de website allestekoop.com
Deze website is in de eerste instantie ontwikkeld als hobby, en na de diverse prijsverhogingen van Ebay destijds begon het ineens razend druk te worden.
Veel gebruikers stapten over naar goedkopere websites.
Het kwam zelfs zover dat allestekoop het een paar keer echt aan de stok kreeg met Ebay, wat overigenss tot nog meer bezoekers leidde.

Hier enkele stukjes uit het nieuws destijds:
eBay sommeert Kees van Sante van Allestekoop.com om alle verwijzingen naar eBay van de Zeeuwse site te verwijderen.
Inmiddels heeft Van Sante dat ook gedaan. Eerder kreeg Hollandveiling.nl met hetzelfde akkefietje te maken. Die site werd eveneens gemaand verwijzingen naar eBay te verwijderen.
Waar gaat het om? Gebruikers van Allestekoop.com konden, als verkoper, hun eBay-feedbackprofiel laten zien op de beginnende Nederlandse veiling. Het feedbackprofiel is het waardevolste element van veel eBay-accounts. Het is een teken van de betrouwbaarheid van een (ver)koper. Maar dat kroonjuweeltje wil eBay voor zichzelf houden. Overigens is het eBay-feedbackprofiel dat op Allestekoop niet actueel, maar een recente kopie.

Zelfs radio 1 kreeg lucht van deze actie, en ik mocht zelfs mijn verhaal doen in de studio.
En inmiddels zover dat we zelfs on eigen hosting verzorgen, webdesign en alles wat daarbij hoort onder de naam ICT Solutions Zeeland.
U ziet deze naam ook regelmatig terug bij betalingen aan onze webite.

Een aantal door ICT Solution beheerde projecten zijn oa:
Kortingcity.nl
Vindplaats.eu
Prijsrunner.nl
debabysjop.nl


 Total Care Corporation is een bedrijf dat diverse activiteiten ontplooid op het gebied van beauty en welness, automarkt, drukwerk en internet diensten initieert, begeleidt en uitvoert. De projecten zijn veelal landelijke , maar soms ook ver daarbuiten.

Wij wensen u namens ICT Solutions en Total Care corporation een succevolle advertentie en -of veilingverkoop toe.

Kees van Sante
ICT Solutions Zeeland